Geen materiaal om te herstellen?

De GEREEDSCHAPPENBIB van MAAKbar is de oplossing

 

Workshop

 

Alles begint bij het juiste gereedschap. Maar soms heb je dat maar enkele keren nodig in je leven. Of heb je geen plaats om het te stockeren. Te gek om het dan te kopen als je het ook kan uitlenen. Ook voor het milieu is het veel beter als er minder moet geproduceerd worden en als mensen dus meer en meer gaan delen. Doe mee aan de deeleconomie en word lid van MAAKbar.

 

Hoe schaf je een jaarabonnement aan?

Een jaarabonnement kost 30 euro. Je kan dit bedrag storten op BE61 9730 1900 0617  (Centrum voor Economische Ongehoorzaamheid) met vermelding van je naam en emailadres.  Tijdens de openingsuren kan je in de MAAKbar zelf een abonnement aankopen (enkel cash).  

Heb je een reductie-UITpas? Dan kan je lid worden voor 6 euro. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zelf aan de slag kan. 

 

Praktisch:

* Met je jaarabonnement kan je gans het jaar gereedschap uitlenen bij ons.

* De uitleentermijn is standaard 1 week met een mogelijke verlenging van een extra week. 

* Ophalen en terugbrengen gebeurt tijdens de openingsuren in de Tiensestraat 226, Leuven : woe 14u - 18u; do 14u - 20u; za 10u - 17u

* Het volledige reglement vind je hier.

 

Online reserveren

In onze online-catalogus vind je al het gereedschap terug en kan je het ook reserveren: https://maakbar.myturn.com/library/inventory/browse

 

Gereedschap teveel?

Heb je thuis nog werkgerief liggen dat je niet meer nodig hebt? De gereedschappenbib is altijd blij met nieuw gereedschap. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.